Ceza

Solaryum Nedir? | Solaryum Hakkında Her Şey

Solaryum Nedir Solaryum Hakkinda Her Sey

Sizin için en sık kullanılan bronzlaşma yöntemlerinden biri olan Solaryum hakkında merak edenleri topladık. Solaryum’u Tan’a seçmeden önce içeriğimize göz atmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

Solaryum nedir?

Bir solaryum makinesi kullanılarak ultraviyole ışık kaynakları ışınlanır ve bronzlaşma sağlanır. Bronzlaşmanın en hızlı ve en hızlı yolu olarak oldukça yaygın olan Solaryum, güneş odası anlamına gelir.

Solaryum yararlı mı?

Akne ve sivilce izleri için iyidir. Ayrıca sedef hastalığının tedavisinde de kullanılır. Solaryum ışınları metabolizmayı güçlendirir. Böylece, nefes almayı düzenler ve soğuma riskini azaltır. Kalsiyum eksikliğinin neden olduğu kramplar için iyidir. Ayrıca virüs hastalıklarına karşı direnci arttırır. Kemik rezorpsiyonuna karşı koruma sağlar.

Solaryum yararlıdır, mutluluk hormon salgılanmasını arttırır. Kalbi ve dolaşım sistemini güçlendirir. Depresyona karşı etkilidir. Cildin toplanmasını ve soyulmasını önler.

Solaryuma girerken ne düşünülmelidir?

Hamile kadınların solaryuma girmesi uygun değildir. Oturum sırasında UV gözlüklerini yerleştirin veya gözlerinizi kapalı tutun. 16 yaşın altındaki kişiler solaryuma giremezler. Antibiyotik ilaçların alımı sırasında solaryum girilmez. İlaç kullanıyorsanız, solaryuma girmeden önce bir doktora danışın. Seansa girmeden önce mücevher ve kontakt lensinizi kaldırın. Ayrıca makyajınızı ve parfümünüzü temizleyin. Oturumdan sonra cildinizi nemlendirdiğinizden emin olun. Duş seanstan sonra ilk 1 saat içinde alınmamalıdır. Cilt tipi 1 olan insanlar solaryuma girmemelidir. Menstrüel döneminde hiçbir solaryum girilmez.

Solaryum girerken ne düşünülmesi gereken alkolden sonra solaryumun içine alınmamalıdır. 110 pound veya daha fazla olan kişilerin yatay tipte solaryum cihazı kullanması önerilmez. Kalıcı marka, ağda, epilasyon ve cilt bakımı işlemlerden hemen sonra solaryum içine girilmez. Güneş yanığı meydana gelirse, cilt iyileşene kadar solaryum girilmemelidir. Yıl boyunca maksimum 50 solaryum seansı dermatologlar tarafından önerilmektedir. Organ transplantasyonundan sonra solaryum girilmez. Kalp, cara, diyabet, klostrofobi, panik atakları olanlar doktorlarına danışmalı ve solaryuma kontrol altına girmelidir. Hem güneş banyosu hem de solaryum aynı gün girilmemelidir. Solaryum için önerilen kozmetik ürünler dışında başka hiçbir ürün kullanılmamalıdır. Vücudunuzda dövme varsa, solmaya karşı korunmalıdır. 2 seans arasında, renk hücrelerinin rejenerasyonu için 2 gün boyunca kesintiye uğramalıdır. Anormal cilt reaksiyonları durumunda, solaryuma girmekten kaçının.

Solaryumda mı duruyor?

Solaryum cihazları tüm vücudu bronzlaştırmak için yatarak girilir ve model dikey olarak girilir.

Solaryum hemen bronzlaşıyor mu?

Tabii ki, bir seansta istenen tanlara ulaşmak imkansızdır. Bunun için birkaç seansın girilmesi gerekiyor. Bununla birlikte, ciddi yanıkların kontrollü bir şekilde girmesini önler.

Solaryum bronzluk ne kadar sürer?

Yaklaşık 7-8 seanstan sonra istenen Tan’a ulaşılır. Ancak, bu bronzluğu korumak için haftada 1 veya 10 gün içinde 1 oturumun tekrarlanması önerilir.

Solaryum hasarları

Cilt kanserine neden olur ve ciltte yanar. Cilde kırışıklıklara neden olur ve erken yaşlanmaya neden olur. Solaryumda kullanılan UV-A ışınları göze temas ederse, katarakt oluşumuna neden olur.

Solaryum leke mi?

Ultraviyole ışınları cilt yaşlanmasına ve cilt lekelerine neden olabilir. Solaryuma girmeden önce, dikkate alınması gerekenleri uygulamak ve kontrollü oturumlara girmek önemlidir.

Solaryum kim değildir?

Hafif derili, sarışın veya kırmızı saçlı, hafif -ey renkleri, vücutlarında çok fazla cilt kanseri olan veya cilt kanseri ile cilt kanseri lezyonları olan cilt kanseri lezyonları olan insanlar Çocuklukta sık güneş yanığı problemi olan insanlar

Güneş yanığı için iyi olan nedir?

Güneş lekeleri için cilt bakım önerileri

Yağlı cilt için güneş kremi önerileri

Exit mobile version