Bireyin -Eye problemleri ve cilt özellikleri altındaki ışık doldurulması bazen sorunu tek bir oturumda çözebilir ve bazen 3 ila 4 seansa yayılabilir. İlk oturumdan itibaren ışık dolgu uygulamasının etkisi görünür olmaya başlar.
Göz ışığı doldurma altında kim yapılmadı?
Dolgunun bilinen bir yan etkisi olmasa da, hamile kadınları ve hemşirelik annelerini doldurmaktan kaçınmak önerilir. Ek olarak, hashimoto tiroidit, Behçet hastalığı ve SLE gibi aktif otoimmün hastalıkların aktif dönemlerinde dolumdan kaçınılmalıdır. Dolgu, dolgu maddesine aşırı duyarlılığı olan kişilere uygulanmamalıdır. Kanıtlanmış yan etkisi olmamasına rağmen, gerekmedikçe 12 yaşın altındaki çocuklarda uygulanmamalıdır. Pıhtılaşma bozukluğu (hemofili) olan bireylerde, uygulama alanında kanama riski nedeniyle dolgu önerilmez.
Göz altındaki ışık doldurulmadan önce ne ödemeli
Uygulamadan önce kullanılan ilaçlar hakkında doktorunuzu bilgilendirmek önemlidir. Aspirin, ibuprofen, naproksen ve Coumadin ve Warfarin gibi kan incelticileri gibi ağrı kesiciler uygulamadan 2 hafta önce kesilmelidir.
Doktorunuzu beslenme takviyeleri ve gıdalar hakkında bilgilendirmeniz de gerekir. Yeşil çay, sarımsak, balık yağı, C vitamini, E vitamini, gingko, ginseng ve ekinezya gibi maddeler uygulama alanında kanama ve morarma riskini artırabilir, bu nedenle kullanımı uygulamadan 2 hafta önce durdurulmalıdır.
Alkol tüketimi uygulamadan 3 gün önce kesilmelidir. Gözlerin etrafında aktif uçuklar varsa, -Eye doldurma altında yapılmamalıdır. Sürekli herpes enfeksiyonu olanlar, uygulamadan önce doktorlarına bilgi vererek profilaktik uçuk tedavisine başlamalıdır.
Gözün altındaki ışık dolgusundan sonra ne dikkat etmelisiniz?
Prosedürden sonra bazı önemli sorunlar vardır. Bu kritik noktalar:
Yukarıdaki ışık doldurma uygulamasından sonra hastanede kalma yükümlülüğü olmamasına rağmen, yukarıdaki öneriler izlenirse, hızlı bir şekilde günlük hayatınıza geri dönebilir ve başvurudan sonra çalışabilirsiniz.